Foto:

Alzheimer Nederland zoekt een coördinator

Alzheimer Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers voor de jaarlijkse collecte. In Haamstede en Renesse is er een probleem, hier is geen coördinator aanwezig, waardoor er niet gecollecteerd kan worden door de collectanten.

1 op de 5 mensen krijgt de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Voor vrouwen is dat zelfs 1 op de 3. U kent vast in uw omgeving iemand die ermee te maken heeft.

Alzheimer Nederland biedt hulp en informatie en komt op voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten. Daarnaast investeren we in onderzoek voor betere zorg en vooral ook om dementie te kunnen behandelen of voorkomen. Want wij willen een toekomst zonder dementie. U ook? Help dan mee als coördinator in Haamstede of Renesse of als collectant van Alzheimer Nederland!

In Haamstede en Renesse hebben we een coördinator nodig om de collecte door te kunnen laten gaan. Wilt u de bestaande collectanten van een bus voorzien en deze weer innen na de collecte? We vertellen u er graag meer over. Het is maar 1x per jaar en u help ons hier enorm mee.

Vorig jaar brachten we in Nederland ruim 1,9 miljoen euro bij elkaar. Helpt u mee om dit jaar minstens zoveel op te halen voor een toekomst zonder dementie? De collecte is van 4 tot 9 november 2019. Aanmelden kan bij Martine Riske 06-57590349 of mail m.riske@alzheimer-nederland.nl Als collectant bepaalt u in overleg welke straten u gaat lopen. Meer informatie? www.alzheimer-nederland.nl/collecte.

Meer berichten