Foto: Hans-Peter van Velthoven

Zonneauto TU Delft komt naar Interieur Paauwe

Op maandag 22 april komt zonneauto Nuna van de TU Delft naar Zonnemaire. Interieur Paauwe trapt op tweede paasdag het nieuwe seizoen af met een passend thema en dit jaar staat in het teken van duurzaamheid en high-end technology. In dat kader kun je tussen 11.00 en 18.00 uur de zonneauto van de TU Delft bewonderen en vragen stellen aan leden van het Vattenfall Solar Team die daarbij aanwezig zullen zijn. Ook zijn er diverse duurzame en high-tech producten voor in huis te bewonderen.

Negenvoudig wereldkampioen naar Zonnemaire

Wie aan zonneracen denkt, denkt aan de zonneauto van de TU Delft. Het Vattenfall Solar Team wist van de afgelopen elf races, negen races te winnen in een extreem sterk veld. Universiteiten als MIT, Stanford en Cambridge bijten keer op keer in het stof. Hoe speelt een team van Nederlandse studenten dit klaar? Op tweede paasdag komt dit Solar Team van wereldklasse naar Interieur Paauwe, vertellen ze je graag over de Bridgestone World Solar Challenge in Australië en krijg je antwoorden op al je vragen!

Tweede paasdag bij Interieur Paauwe

Jaarlijks viert Interieur Paauwe op tweede paasdag de start van het voorjaar met een wisselend thema. Dit jaar staat deze "kick-off" in het teken van duurzaamheid en high-end technology en pakken ze uit met zonneauto Nuna. Daarnaast zijn er 34 nieuwe stijlkamers te bewonderen, geheel ingericht volgens de laatste woontrends. Ook de nieuwe collectie buitenmeubelen staat klaar in de zogenaamde showtuin. Maar in het bijzonder worden er duurzame merken en high-end technologische oplossingen uitgelicht. Wie niets nodig heeft voor in of om het huis is ook van harte welkom om sfeer te proeven, lekker rond te kijken en zich wellicht te laten inspireren voor de toekomst.

Duurzame en high-end producten

Duurzaamheid komt bij steeds meer designmerken hoog in het vaandel te staan en dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling. Neem bijvoorbeeld De Ploeg, deze weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen, maakt o.a. gordijnen van aangespoeld plastic. Ook TEAM 7 is een voorloper op het gebied van sustainability, zij beschikken voor de gehele collectie over meerdere internationale certificaties voor milieu- en kwaliteitsmanagement.

Technologie is anno 2019 ook niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Neem Luxaflex, deze kun je nu bijvoorbeeld al met je telefoon bedienen, maar binnenkort zelfs met je stem. Ook presenteert Ooms Warmtewereld innovatieve oplossingen op het gebied van warm water, verwarming en zonne-energie. Deze en andere slimme producten zijn te bekijken en uit te proberen bij Paauwe.

Interieur Paauwe

In de 10.000 m2 grote showroom van Interieur Paauwe vind je naast hele bekende merken ook onbekende pareltjes uit de designwereld. Je kunt je er laten inspireren door de etalages, stijlkamers en een showtuin, door de deskundige interieuradviseurs- en stylisten, 3D visualisaties of zelf op zoek gaan naar de stijl die bij je past. Bij Interieur Paauwe maak je van jouw huis jouw thuis.

 

Meer berichten