Exposities in de beeldentuin

Het werk van Tina Gehlen, Anko Holthuis en Daniëlle Orelio zijn tot en met 5 mei is het werk van de kunstenaars te zien in Atelier en Beeldentuin van Daniëlle Orelio. Atelier en Beeldentuin Daniëlle Orelio aan de Hogeweg 34 is geopend op 27 en 28 april en op 4 en 5 mei. 

Tina maakt sieraden in zilver geïnspireerd op Zeeland en de zee, Anko maakt foto's, waaruit hij details verwerkt op Dibond. Tina heeft een keer tijdens de Kunstschouw geëxposeerd bij Daniëlle Orelio. Anko exposeert voor het eerst en is regelmatig aanwezig om uitleg te geven, in ieder geval op 27 april en 4 mei tussen 11.00 en 12.30 uur. Tina zal ook een enkele keer aanwezig zijn. Zowel in de tuin als in het Atelier is werk van Daniëlle Orelio, dat bestaat uit schilderijen, sieraden, keramiek en bronzen beelden.

Atelier en Beeldentuin zijn geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Verder op afspraak en als het hek open staat. Er wordt in de werkplaats gewerkt en uitleg gegeven over het maken van een bronzen beeld en de opbouw van de keramiek.

Meer berichten