Spelen in de Struintuin
Spelen in de Struintuin (Foto: De Groene Belevenis)

In Zeeland spelen kinderen op zeven plekken buiten

Jantje Beton en Nickelodeon willen van Nederland één grote speelplek maken. Op woensdag 12 juni staat de twaalfde Buitenspeeldag voor de deur. In het hele land hebben al meer dan 548 speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven en gemeenten een activiteit aangemeld. Ook in Zeeland wordt op 12 juni volop buiten gespeeld! In de provincie zijn al zeven activiteiten. Maar dat moeten er nog veel meer worden! Help mee deze twaalfde editie tot een nog groter succes te maken. Meld je speelactiviteit aan op www.buitenspeeldag.nl.

ZEELAND - In Zeeland worden al 7 activiteiten georganiseerd. In Kapelle is er van alles te doen tijdens de Buitenspeeldag kinderen kunnen spelen bij de watertafels, springen op de springkussen of zich laten schminken. Daarnaast kan je in Breskens levend tafelvoetbal spelen of huttenbouwen. Dat zijn maar twee van de vele leuke activiteiten die georganiseerd worden in Zeeland. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk! Organiseer jij ook een activiteit? Meld nu snel je Buitenspeeldag aan en ontvang een gratis Hier spelen wij! spandoek! Aanmelden kan tot 12 juni via www.buitenspeeldag.nl

Nickelodeon en Jantje Beton willen dat kinderen meer buiten gaan spelen en organiseren daarom gezamenlijk de Nationale Buitenspeeldag en roepen speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op om een Buitenspeeldag activiteit te organiseren. Doe je dit jaar ook mee?

Wie vindt buitenspelen nou niet leuk?! Nickelodeon en Jantje Beton bieden ieder op hun eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten. Daarnaast gaat Nickelodeon ieder jaar op zwart tijdens de Buitenspeeldag om het buitenspelen te stimuleren.

Meer berichten