Breng beweging in je zoektocht naar (ander) werk
Breng beweging in je zoektocht naar (ander) werk (Foto: De Bibliotheek)

Op zoek naar werk in Bibliotheek Zierikzee

Wil je (beter) leren solliciteren? Kom dan op donderdag 6 juni naar Bibliotheek Zierikzee en volg de gratis sollicitatietraining: Zoek Werk. Je leert onder begeleiding, stap voor stap hoe je sneller én met plezier een baan kunt vinden.

ZIERIKZEE - Tijdens de training bekijk je filmpjes en krijgt een werkboek met oefeningen. Alles wordt op een rustige manier uitgelegd. Je werkt in je eigen tempo onder begeleiding van een docent/coach. Je krijgt voorbeelden en uitleg over situaties uit de werkelijkheid. In de training leer je over; het uitzendbureau, vacatures zoeken, je sollicitatiebrief en cv, netwerken en het sollicitatiegesprek. Ook zoek je tijdens de training een maatje die jou kan helpen met de opdrachten en oefeningen.

De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen van 1,5 uur op 6, 13, 20 en 27 juni tussen 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Zierikzee, Hatfieldpark 1.

Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/werkzoekenden

Meer berichten