Open Atelier bij Daniëlle Orelio

Atelier en Beeldentuin van Daniëlle Orelio zijn elk laatste weekeinde van de maand geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Zo ook op 25 en 26 mei. In de werkplaats wordt uitleg gegeven over het ontwerpen en maken van een bronzen beeld. Als laatste beeld voor de Kunstschouw zijn de dalende ganzen een duidelijk voorbeeld. Door verschillende losse elementen te ontwerpen is het mogelijk gevarieerde objecten te maken. Speelse elementen en beweging voeren de boventoon in het Brons van Daniëlle Orelio. Haar kleurrijke Keramiek is vorstbestendig . In het atelier zijn sieraden van edelstaal en brons, terwijl de zilveren sieraden van TINA nog te zien zijn tot 7 juni.

Schilderijen en wandobjecten van handgeschept papier, naast kleine bronzen beelden zijn in het atelier te zien. De serie schilderijen laten zien hoe je als mantelzorger geconfronteerd wordt met Alzheimer.

Demonstraties op het gebied van keramiek, modellen maken in was voor het gieten in brons zijn op aanvraag voor kleine groepen mogelijk. Daniëlle Orelio werkt regelmatig in opdracht. Vooral in brons en keramiek.

Atelier en Beeldentuin zijn geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Verder op afspraak en als het hek open staat.

Atelier en tuin zijn rolstoel toegankelijk. Hogeweg 34, Burgh-Haamstede.

Meer berichten