De Zeeuwse Muziekschool houdt volgende week dinsdag een open avond. FOTO: Eddy Westveer
De Zeeuwse Muziekschool houdt volgende week dinsdag een open avond. FOTO: Eddy Westveer (Foto: )

Een kijkje in de keuken van de muziekschool

Dinsdagavond 28 mei van 18.30 tot 20.00 uur kan iedereen de docenten van de Zeeuwse Muziekschool het hemd van het lijf vragen, tijdens de open avond van de Zeeuwse Muziekschool in Campus Cultura (Pontes Pieter Zeeman) aan Hatfieldpark 1-2 te Zierikzee.

ZIERIKZEE - Er is alle gelegenheid om docenten van alles te vragen of zelf een instrument uit te proberen. Intussen laten leerlingen en docenten horen waarom muziek zo'n geweldige uitlaatklep is.

Voor de jonge kinderen is er een tekenwedstrijd. Deze tekening kun je downloaden via de website www.zeeuwsemuziekschool.nl of ophalen in de muziekschool. Ze zijn ook uitgedeeld tijdens Keet in de Kerk. Ieder kind dat een gekleurde tekening inlevert krijgt een verrassing, maar maakt bovendien kans op gratis proeflessen.

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe cursussen en je kunt je nu alvast inschrijven om zeker te zijn van muzieklessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst proeflessen te volgen; drie lessen lessen van 20 minuten voor 30 euro.

"We ontmoeten jullie graag: dinsdag 28 mei tussen 18.30 tot 20.00 uur!"

Kijk voor meer informatie ook eens op de site www.zeeuwsemuziekschool.nl

Meer berichten