Barbecueën bij Eilandzorg in zorglocatie De Wieken

Elke laatste donderdag van de maand vindt er in het restaurant van zorglocatie De Wieken een gezamenlijke themamaaltijd plaats. Denk aan stamppot, Chinees of een Italiaanse avond. De gezamenlijke maaltijd is speciaal voor senioren uit de omgeving en bewoners van Locatie De Wieken. Voor de bewoners geldt dat ook familieleden kunnen aansluiten bij het diner. Zo kunnen zij eenvoudig samen, gezellig en comfortabel met elkaar uit eten.

De eerstvolgende gezamenlijke maaltijd is op donderdag 27 juni. Deze avond staat er een barbecue op het programma. Komt u ook? U bent welkom vanaf 17:30 uur en de kosten zijn €13,50, exclusief drankjes. Aanmelden kan tot 20 juni via info@eilandzorg.com of telefonisch via 0111- 45 34 10 (maandag t/m vrijdag van 08:00 - 12:00 uur). Meer info: https://www.eilandzorg.com/gezelligheid/restaurant

Deze barbecue is tevens de laatste gezamenlijke maaltijd van voor de zomer. In september starten de maandelijkse gezamenlijke maaltijden weer. Dan staan er verse Zeeuwse Mosselen op het programma.

Meer berichten