Het mooiste ringdorp van Zeeland houdt open dag

Op de tweede zondag in juni houdt het mooiste ringdorp van Zeeland altijd open dag: Rondje Dreischor is het ideale uitje voor wie nieuwsgierig is en houdt van afwisseling en gezelligheid.

DREISCHOR - Op zondag 9 juni tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u genieten van presentaties, workshops, exposities, muziek, lekkernijen en nog veel meer. Want wie denkt dat er in een klein dorp weinig valt te beleven, komt bedrogen uit!
Ga bijvoorbeeld op safari in Rana Natuurpark, laat je toekomst voorspellen in de herberg, of geniet van een voetmassage of kleuranalyse. Alle deelnemers zorgen voor een speciaal aanbod dat alleen geldig is tijdens Rondje Dreischor: een pop-up kringloopcafé, een wandeling door Dreischor met een gids…er is te veel om op te noemen. Tussendoor geniet u onder andere van huisgemaakte chocolade, walnotenbrood, gluten- of suikervrij lekkers, een wijnproeverij en natuurlijk een ijsje van de IJsmuts! Stippel uw eigen rondje uit en geniet al wandelend van het mooie en veelzijdige Dreischor. Het volledige programma vindt u in de agenda op www.dreischor.com 

Meer berichten