Breng beweging in je zoektocht naar (ander) werk
Breng beweging in je zoektocht naar (ander) werk (Foto: De Bibliotheek)

Bijeenkomst voor werkzoekenden

ZIERIKZEE - Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven. Volg op woensdag 26 juni, van 10.00 tot 12.00 uur, de gratis bijeenkomst in Bibliotheek Zierikzee aan de Hatfieldpark 1 met dit keer als onderwerp: De ins en outs van LinkedIn. LinkedIn is je digitale CV, je digitale visitekaartje, maar misschien ook wel je belangrijkste netwerkplatform. Hoe zorg je dat je gevonden wordt door de juiste personen? Hoe onderscheid je je en hoe val je op? Deze gratis bijeenkomst op 26 juni in de Bibliotheek Zierikzee is bestemd voor iedereen die een nieuwe baan of opdracht zoekt en daarvoor ook meer gebruik wil maken van LinkedIn. Tijdens de bijeenkomst, gegeven door Abad consultancy, ga je aan de slag met het maken van een perfect LinkedInprofiel, zodat je werk kunt zoeken wat bij jou past. Tevens is het mogelijk om een digitale foto te laten maken en ga je naar huis met een LinkedIn profiel dat een professionele titel, korte omschrijving en zakelijk uitstraling heeft.

Met deze maandelijkse gratis bijeenkomst wil de Bibliotheek werkzoekenden inspireren en in beweging te zetten. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

Belangrijk: deze bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/werkzoekenden

Meer berichten