Jolanda Eversdijk van Vier het Leven met Rotary-voorzitter Martijn Hop
Jolanda Eversdijk van Vier het Leven met Rotary-voorzitter Martijn Hop (Foto: nvt)

Rotary Club Schouwen-Duiveland deelt cheques uit

Ieder jaar dragen leden van Rotary Club Schouwen-Duiveland uit hun netwerk bijzondere doelen aan waarachter de club zich schaart om een mooie bijdrage te leveren en zodoende van maatschappelijke betekenis te zijn. Dit jaar viel die eer te beurt aan de Stichting Vier het Leven en het Ellen Parkinson Project.
De eerstgenoemde stichting maakt mogelijk dat ouderen samen met een vrijwilliger concerten en voorstellingen bezoeken. De bereikte verbinding, aandacht en kwaliteit die daarmee worden geleverd spreekt de leden van Rotary Club Schouwen-Duiveland bijzonder aan. Jolanda Eversdijk van Vier het Leven nam dankbaar de cheque van 3.500 euro in ontvangst van Rotary-voorzitter Martijn Hop.
Aan het Ellen Parkinson Project dat onderzoek financiert naar de oorzaak van Parkinson, is de tweede cheque uitgekeerd. Want in de oorzaak ligt de oplossing. De stichting houdt dit jaar op te bestaan en hoopt dan haar ambitieuze financiële doelstelling gehaald te hebben. Dit keer werd een cheque van 3.500 euro aan Ellen van Velthoven overhandigd door Martijn Hop.
Rotary Club oriënteert zich komend jaar op projecten die bij voorkeur water-gerelateerd zijn. Suggesties zijn welkom via info@rotaryschouwenduiveland.nl

Meer berichten