Monique de Goede en Zehher Khezam trouwden op 1 juni dit jaar op de wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor. Het Nieuwerkerkse stel heeft twee zonen: Kenzo (5) en Logan (2).  FOTO: Rock n Row Photography.
Monique de Goede en Zehher Khezam trouwden op 1 juni dit jaar op de wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor. Het Nieuwerkerkse stel heeft twee zonen: Kenzo (5) en Logan (2). FOTO: Rock n Row Photography. (Foto: )

'Wat is er mooier dan een ceremonie tussen de wijnranken?'

Zehher (35) en Monique (35) Khezam- De Goede uit Nieuwerkerk wilden vooral buiten trouwen. Ze troffen het met het weer op 1 juni. Mede door de zon, mooie schuur en heerlijke wijnen van De Kleine Schorre in Dreischor werd het een onvergetelijke dag.

Gerrit van Loon

NIEUWERKERK – Zehher en Monique wonen 8 jaar in Nieuwerkerk. Samen hebben ze twee jongens, Kenzo van 5 jaar en Logan die in juli 3 jaar wordt. "We kennen elkaar via onze oud-werkgever, Gemeente Rotterdam, ruim 11 jaar geleden. Na een jaar samengewoond te hebben in een appartementje van maximaal 50m2 in Rotterdam zijn we met het oog op de toekomst gaan zoeken naar een groter huis, tuin en schuur. Na de eerste bezichtiging waren we meteen verliefd op het oudste stenen bouwwerk van Nieuwerkerk", laat het echtpaar weten.

Zehher is nu werkzaam als specialist in de civiele techniek. Hij heeft een eigen bedrijf. Monique verzorgt daarin de administratie. "Trouwen is een keuze en erg persoonlijk. Voor ons telde vooral mee dat we al 10 jaar samen waren. Door zo uit te pakken en volgens de wet officieel te trouwen is dit juist de verdieping en bevestiging van onze relatie", spreken de twee mooie woorden.

Erg indrukwekkend

Zaterdag 1 juni werd de grote dag. Het verwachte weer (zon en aangename temperatuur) was goed. "We wilden vooral buiten trouwen. Wat is dan mooier dan een ceremonie tussen de wijnranken, feest in een mooie schuur met heerlijke wijnen en eten? Onze trouwdag verliep boven verwachting goed. Het weer was geweldig. De ceremonie met verschillende opkomsten van bruid en bruidegom was erg leuk en mooi. Onze jongens vonden het allemaal erg indrukwekkend en bleven boven verwachting netjes naast ons zitten. Ze werden ook betrokken tijdens de ceremonie en kregen vragen van de ambtenaar. En ze mochten tekenen op een speciale kinderakte."

Herinneringen koesteren

Voordat de Kleine Schorre doorging als trouwlocatie, was het echtpaar ook op Slot Moermond gaan kijken, maar qua locatie en sfeer paste de wijnhoeve beter bij ze. "Aan onze trouwdag kleven ontzettend veel herinneringen die we koesteren. Wat de boventoon voor ons voerde, is dat alle aanwezige ontzettend hebben genoten van de dag. Daar hebben wij op onze beurt weer van genoten."

Meer berichten