Foto: ABU

Centree houdt tweede Openlucht Retro Café

ZIERIKEE - Wegens het enorme succes van twee jaar geleden organiseert de Stichting Centree - op veler verzoek - zaterdag 17 augustus de tweede editie van het Centree Openlucht Retro Café. Tijdens deze jaarlijkse zomereditie wordt het Kerkplein in Zierikzee van 15.00 tot 23.30 omgetoverd tot één groot en sfeervol openlucht retro café met een programma voor jong en oud. De entree voor dit evenement is gratis.

Voor deze speciale zomereditie van Centree halen we nogmaals een oud café leeg en gaan we terug naar de 'good old sixties en seventies'! We gaan samen spelletjes doen, plaatjes draaien en pelpinda's knabbelen en dat alles in de zeer sfeervolle setting openlucht retro café. Een gezellige bar in retrostijl, in de openlucht! Met diverse knusse hoekjes, fijne muziek, lekker eten en natuurlijk een verfrissend drankje. Het programma start om 15:00 uur. Vanaf dat moment wordt het Kerkplein in Zierikzee officieel omgedoopt tot 'Openlucht Retro Café'. De entree is gratis.

Programma
Ook dit jaar is het in het Centree Openlucht Retro Café weer een komen en gaan van stoere muzikanten die zorgen voor een gezellige sfeer. Qua line up doen we er een dikke schep bovenop en halen we niet de minste artiesten naar ons inmiddels befaamde openlucht cafe. Er staat hoofdzakelijk muziek uit de jaren 60 en 70 op het menu; rauwe soul, dampende funk en opzwepende rockabilly. Wie is er niet groot mee geworden! Ook de spelletjes liefhebber kan zijn hart weer komen ophalen in de retro Spel-o-theek. Voor de kinderen is er vanaf 15.00 uur een leuke theatervoorstelling en ander vermaak.

Meer info
Meer informatie over de Stichting Centree is het vinden op de website: www.centree.nl Het volledige programma wordt binnenkort online gezet en zal tevens op Facebook komen te staan. Deze zomereditie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Stichting Renesse en Cultuurfonds Zeelandia.

Meer berichten