De roots van Stef Bos liggen op Schouwen-Duiveland. Nu met zijn soloprogramma ‘Ruimte’ op donderdag 24 oktober in de Nieuwe Kerk Zierikzee. FOTO: PR
De roots van Stef Bos liggen op Schouwen-Duiveland. Nu met zijn soloprogramma ‘Ruimte’ op donderdag 24 oktober in de Nieuwe Kerk Zierikzee. FOTO: PR (Foto: )

Stef Bos en Zeeland hebben veel met elkaar

Stef Bos en Zeeland hebben heel veel met elkaar. Zijn eerste liefde, misschien zelfs wel zijn eerste liedje, zijn eerste biertje. Allemaal op Schouwen-Duiveland. Al die mooie herinneringen.

ZIERIKZEE - Sinds Mondragon heeft het lang geduurd, maar sinds Stef de Nieuwe Kerk Zierikzee heeft herontdekt, komt hij heel graag terug bij Theaters aan Zee. Een seizoen geleden nog met zijn band, nu solo. Alsof hij net begonnen is. Zo staat hij op het podium. Vrijer dan ooit. Met een koffer van songs die gespeeld willen worden. Aan de piano of de gitaar. Zo mooi. Reacties van het publiek: "Ondanks de grote zaal in Utrecht voelde het toch intiem. Enorm van genoten"; "nog nagenietend van het concert, wat een genoegen om deze voorstelling te ervaren"; "genieten van het begin tot het einde, ondergedompeld worden in een intens, diep, mooi en verfrissend bad"; "na zoveel jaren weet Stef mij nog steeds te raken en te verwonderen"; "Ik vind hem solo zelfs mooier en directer".
Deze voorstelling van Theaters aan Zee is te zien op donderdag 24 oktober in de Nieuwe Kerk Zierikzee. Kaarten via www.theatersaanzee.com

Meer berichten