Coen van den Ende met Ankie Smit
Coen van den Ende met Ankie Smit (Foto: )

Leerlingen van De Schoener leveren een mooie prestatie

BROUWERSHAVEN - Vorige week hebben de leerlingen van OBS De Schoener een bijzondere prestatie geleverd. In hun laatste week voor de vakantie zijn ze allemaal, dus groep 1 tot en met groep 8, naar een workshop geweest bij Coen van den Ende. Schilder/tekenaar/beeldhouwer/keramist Coen van den Ende exposeert deze weken in de Grote Kerk in Brouwershaven en vond het werken met de leerlingen een bron van inspiratie.
De werken van de kinderen zijn samengebracht met de 170 werken die Coen exposeert en zo zijn er nu twee tentoonstellingen tegelijk. Reden voor loco-burgemeester Ankie Smit om af te reizen naar Brouwershaven om de dubbelexpositie te openen. Natuurlijk met mooie woorden, maar zeker ook met extra aandacht voor het geëxposeerde.
De exposities zijn nog tot en met 20 juli te bewonderen, iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur. De werken van Coen in de tentoonstelling Zon, Zee, Strand en Land zijn te koop, die van de leerlingen niet. Ook de komende week geeft Coen nog workshops en er zijn nog een paar plekjes vrij.
 

Meer berichten