Foto: pr

Culinair festijn in Het Vijfde Caisson in Ouwerkerk

OUWERKERK - Chef-kok Wouter Kik komt eenmalig terug naar Het Vijfde Caisson om drie dagen op rij een 7-gangendiner te bereiden samen met chef-kok Michael van der Kroft. Op donderdagavond 25 juli, vrijdagavond 26 juli en zaterdagavond 27 juli kunt u genieten van het bijzondere diner.

Het diner wordt geserveerd in de Peter Hossfeldzaal in Het Vijfde Caisson. Hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht over het krekengebied van Ouwerkerk, de Oosterschelde en de Zeelandbrug.

Wouter was dé man van restaurant De Vierbannen, waar hij 5,5 jaar aan het roer stond. Ook is hij werkzaam geweest in tweesterrenrestaurant de Kromme Watergang en gaat dit najaar voor zichzelf beginnen in Goes. Michael heeft gewerkt bij Amass in Kopenhagen en bij Petit Kitchen & Bar in Bruinisse. Hij gaat dit najaar voor zichzelf beginnen in Rotterdam in zijn nieuwe zaak Tres. De koks hebben eerder samengewerkt. Het menu zal bestaan uit lokale gerechten met invloeden van buitenaf.

Praktische informatie
De prijs voor het 7-gangendiner bedraagt € 75 per persoon, exclusief drankjes. U wordt tussen 18.00 uur en 18.30 uur ontvangen in Het Vijfde Caisson, Weg van de Buitenlandse Pers 3, te Ouwerkerk . Reserveren is mogelijk via 0111-644 382 of door een mailtje te sturen naar info@watersnoodmuseum.nl.

Meer berichten