Foto: Johan van der Heijden

25e editie PeeRock

Colijnsplaat -  Festival PeeRock viert volgend weekend, zaterdag 27 juli, zijn zilveren jubileum. Deze 25ste editie van Peerock wordt mooier dan ooit. Het Noord-Bevelandse festival start dit jaar met een familieplein met activiteiten voor het hele gezin.

Schminken, ballonartiest, dj workshop, silent disco, percussiegroep Raw Resonance, Vof de Kunst met bekende hits als Suzanne en Eén kopje koffie en hun kinderliedjes, sing a songwriter Sigourney, rappers Daniël Huijsman en Kylian van Helden en Brassband Wilhelmina. Kortom: voor elk wat wils.

Om 18.30 uur begint het avondprogramma met een optreden van de Zeeuwse band Werehound waar iedereen blij van wordt. Daarna treedt de superstijlvolle synthpop-popgroep Son Mieux op, gevolgd door Van Dik Hout, die dit jaar net als PeeRock ook zijn 25-jarig jubileum viert, met bekende nummers als Stil in mij en Alles of niets. Vervolgens verschijnt de uit Canterbury afkomstige CoCo and the Butterfields met hun moderne folkrock muziek op het podium. Als afsluiter zal de tributeband Miracle met de bekende nummers van Queen de PeeRock tent op z'n kop zetten. Het belooft weer een gezellig en swingend feest te worden.

PeeRock met familieplein en foodtrucks is zaterdag 27 juli op de Oude Haven in Colijnsplaat en begint om 15.00 uur. Entree: tot 12 jaar gratis, 12-18 jaar 7,50 euro en 18+ 17,50 euro.

De voorverkoop gaat via
www.peerock.nl/tickets

Meer berichten