Wijnkoningin Barbara Deurloo-Wolff. Aankomend weekend is zij ook van de partij op het wijnfeest van De Kleine Schorre. FOTO: PR
Wijnkoningin Barbara Deurloo-Wolff. Aankomend weekend is zij ook van de partij op het wijnfeest van De Kleine Schorre. FOTO: PR (Foto: )

Een groot culinair feest

DREISCHOR - Voor de twaalfde keer op rij komt er een groots opgezet wijnfeest bij de Kleine Schorre bij Dreischor. Op vrijdag 2 augustus om 15.00 uur opent de Wijnhoeve zijn poorten. De toegang is gratis en elke bezoeker ontvangt tijdens aperitief tijd tussen 15.00 en 17.00 een warm welkom door Wijnkoningin Barbara Deurloo-Wolff en een gratis glas Brut de Zélande (18+). Zaterdag 3 augustus opent om 13.00 uur met om 14.00 de kroning van de nieuwe Zeeuwse Wijnkoningin door burgemeester Rabelink. Het Wijnfeest trekt inmiddels jaarlijks ongeveer 5000 bezoekers. Het programma voorziet in een breed opgezet culinair evenement met een middag- en een avondprogramma. Voor iedereen is er volop gelegenheid de Zeeuwse wijnen te proeven en tal van specifieke Zeeuwse Zilte Zaligheden. Een groot culinair feest. Nieuw dit jaar is de kunstweide waar zo'n vijftien bekende Zeeuwse artiesten exposeren en workshops verzorgen, van schilderwerken tot beeldende kunst. Ook is er een unieke fotocollectie te bewonderen waarin één jaar de Kleine Schorre is vastgelegd, gemaakt door wijnkoningin Barbara Deurloo-Wolff.

Zie voor het volledige programma www.zeeuws-wijnfeest.nl

Meer berichten