Foto:

Zwerfdichten in en rond Dreischor

Op zaterdag 10 augustus is er weer een workshop 'Zwerfdichten' in Dreischor. Zwerfdichten betekent: erop uit trekken met niets anders dan een leeg hoofd en pen en papier.

DREISCHOR - We laten ons inspireren door het mooie ringdorp Dreischor en haar omgeving. We schrijven naar aanleiding van wat zich ter plekke aandient, dus: oren en ogen open en simpelweg genieten van zowel eeuwenoude details als prachtige vergezichten!
Om de woorden te laten stromen zijn er eenvoudige schrijfopdrachten die richting geven en leiden naar diverse tekst- en dichtvormen. Alles kan hierbij een rol spelen: wat is er te zien, te horen? Welke herinneringen komen boven? Welke associaties? Zelfs zonder enige schrijfervaring ga je naar huis met nieuwe inspiratie en zelfgeschreven gedichten die je raken.

Tijdens het zwerfdichten schrijven we echt voor onszelf: voorlezen is zeker niet verplicht, maar mag altijd. De workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8. Wanneer? Iedere tweede zaterdag van de maand in juli, augustus en september van 14.00 tot 16.00 uur. Startpunt: Studio Onbekommerd, zuidstraat 2, Dreischor. Informatie en aanmelding via www.studioonbekommerd.nl of 06-23863388

Meer berichten