De dynamiek van voelen in bewegen met Mentastics

De dynamiek van voelen in bewegen met Mentastics, de Yoga van het Westen. Er is een gratis proefles op maandag 16 september in de Pelgrimskerk, Platboslaan 1 in Burgh-Haamstede. Een reeks van tien lessen begint op 23 september. De lessen worden gegeven door Satsavya Mertens.

BURGH-HAAMSTEDE - Deze bijzondere bewegingsleer leert je in voeling te komen met je lichaam, je balans te hervinden; stress, pijnen en stijfheid worden vervangen met aangename sensaties van lichtheid en gemak. Zodat je met vernieuwd bewustzijn van je lichaam,
met opgeladen batterijen, gecenterd en volledig betrokken in het leven mag staan! De Mentastics® - ontwikkeld door dr. Milton Trager - zijn een ware ondersteuning voor * het behouden van ontspanning en balans, op de werkvloer, achter de computer, in het sporten, het lopen, als preventie voor lichaamsklachten voor jong en oud.
Ook bedoeld voor hen die met stress gerelateerde, lichamelijk/geestelijk ongemak te maken hebben en/of chronische aandoeningen (rug, schouder, nek, knieën) en voor hen die revalideren na een ongeval of trauma, burn-out.
Het is tevens een waardevolle toevoeging voor medische en complementaire professionals. De bewegingen zijn zacht en zonder onnodige spierspanning, geschikt voor jong en oud. Elke les wordt afgesloten met geleide ontspanning waarin de ervaringen worden verdiept en jouw onderbewustzijn de fijne gevoelens van gemak, lichtheid en rust zo meeneemt.
Bijzonder is dat je al gelijk na de eerste les het verschil ervaart.
Voor meer informatie: info@zipzen.nl - 0627347597

Meer berichten