Een locatie waar alleen honden met hun baasjes zijn, of juist samen met andere honden; een hondenutopia. FOTO: Christel van Kuik
Een locatie waar alleen honden met hun baasjes zijn, of juist samen met andere honden; een hondenutopia. FOTO: Christel van Kuik (Foto: Christel van Kuik)

Schouwen-Duiveland krijgt een hondenutopia

Sanne Murphy en Anita de Vos uit Zonnemaire beginnen een soort hondenutopia midden op het eiland. Een locatie waar alleen honden met hun baasjes zijn, of juist samen met andere honden.

ZONNEMAIRE - "Zonder verkeer, zonder fietsers, hardlopers of haasjes om achteraan te jagen. Waar een hond gewoon hond kan zijn. Waar honden graag met andere honden samen spelen, maar waar ook de mogelijkheid is om het veld af en toe te reserveren. Zodat ook honden die niet goed samen kunnen spelen hun energie kwijt kunnen. En waar baasjes die dat leuk vinden, ook andere hondeneigenaren ontmoeten."

De exacte locatie houden de twee nog geheim. "We gaan, na voldoende animo van mensen die bereid zijn een bijdrage te leveren in kosten of onderhoud, met de grondeigenaar rond tafel. Zien of we goede afspraken kunnen maken." Reacties kunnen naar:

hondentuin0111@gmail.com

Meer berichten