Steve Bolton laat weten zich te verheugen op zijn optreden in Zierikzee. FOTO: Management Boltz
Steve Bolton laat weten zich te verheugen op zijn optreden in Zierikzee. FOTO: Management Boltz (Foto: Management Boltz)

Steve Bolton treedt op in het filmtheater

ZIERIKZEE – Gitarist Steve Bolton verzorgt zondag 13 oktober een muziekmatinee in Filmtheater fiZi in Zierikzee. Steve Bolten, die zichzelf bij voorkeur afficheert als ‘Boltz’ leefde een zogeheten ‘rock’n roll leven’. Hij speelde samen met grootheden als Paul Young, the Who en David Bowie. Zelf geldt Bolton inmiddels ook als een icoon in zijn genre. ‘Boltz’ verzorgt in fiZi een gevarieerd, wervelend optreden en begeleidt zichzelf daarbij op zijn opmerkelijke akoestische/elektrische gitaar Zijn uitgebreide repertoire bestaat uit nummers van Johnny Cash, de Beatles, Jacques Brel, Iggy Pop, Scott Walker, de Stones en vele anderen.

Het unieke van zijn concert zit in het feit dat ‘Boltz’ nooit twee keer hetzelfde programma presenteert om het optreden voor zichzelf en voor het publiek verrassend te houden. Tegen het eind van de show hangt hij zijn Steel Dobro gitaar om en begeeft hij zich onder het publiek om een aantal ‘Dirty Blues’ te spelen. Steve Bolton laat weten zich te verheugen op zijn optreden in Zierikzee. Het concert op zondagmiddag 13 oktober begint om 14.30 uur. Reserveren:

www.fizi.nl

Meer berichten