Beschikbare woningen overzichtelijk in beeld

Na alle eilandelijke vacatures, zijn vanaf heden ook alle beschikbare woningen op Schouwen-Duiveland overzichtelijk in beeld via de website www.ikhebeenband.nl. Daarnaast zijn handige links opgenomen naar de huurvoorraad van Zeeuwland en Woonzorg Nederland.

De website www.ikhebeenband.nl brengt voor de promotie en marketing van het eiland de kansen van Schouwen-Duiveland in beeld op het gebied van vakantie, wonen en werken. De gemeente werkt hierin samen met de Ondernemerskring Schouwen-Duiveland (OSD). De website www.ikhebeenband.nl bevatte al een overzicht van alle evenementen en activiteiten op het eiland, inzichtelijk in beeld gebracht vanuit de database van VVV Zeeland. Ook is er een samenwerking met De Zeeuwse Vacaturebank, zodat men in één oogopslag alle openstaande vacatures op het eiland kan inzien. Ondernemers kunnen eenvoudig en in een paar stappen via deze site hun vacatures plaatsen.

Met de realisering van de woningvoorradenbank is het plaatje compleet. De website www.ikhebeenband.nl laat nu alle kansen zien die Schouwen-Duiveland biedt op het gebied van zowel wonen, werken als vakantie.

Meer berichten