Fanfare Euphonia uit Goes
Fanfare Euphonia uit Goes (Foto: Koos in den Bosch)

Euphonia doet het 'WEER' met Jos Broeke

Eén van de meest besproken onderwerpen in Nederland is het weer. Daarnaast is klimaatverandering een ‘hot’ item. Alle reden voor fanfare Euphonia om een concert te organiseren met als thema het ‘WEER’. Zeeuwse meteoroloog Jos Broeke zal de nummers van dit themaconcert aankondigen op zijn eigen ‘weerwijze’ manier.

Het concert van Euphonia vindt plaats op zondag 27 oktober in Omnium in Goes (zwembadweg 3). Het concert start om 15:00 uur. De zaal is open vanaf 14:30 uur en de toegang is gratis.

Tijdens het concert is een overwegend licht repertoire te horen. Werken als ‘November Rain’, ‘Walking on Sunshine’ en ‘ Over de Rainbow’ zorgen voor een wisselvallige middag. Om het thema alle kracht bij te zetten, is Jos Broeke gevraagd zijn steentje bij te dragen. Deze Zeeuwse weerman is bekend geworden met zijn weersvoorspellingen bij Omroep Zeeland. Met zijn jarenlange ervaring kan hij de middag als geen ander aan elkaar praten.

Ook Mees van Liere werkt als gastspeler mee aan het concert. Hij zal in diverse nummer te horen zijn op elektrisch gitaar. Dirigent Sam Werbrouck leidt het concert in goede banen.

Meer berichten