Schrijfworkshops

Wek de dichter in jezelf en doe deze maand mee aan één van de vier schrijfworkshops van Studio Onbekommerd: in het kader van de Grevelingenweek zijn er twee workshops Zwerfdichten.

Zwerfdichten betekent: erop uit trekken met niets anders dan een leeg hoofd en pen en papier. We laten ons inspireren door onze omgeving en schrijven naar aanleiding van wat zich ter plekke aandient. De woorden gaan vanzelf stromen door korte, verrassende schrijfopdrachten. Op zondag 20 oktober gaan we op stap in natuurgebied Dijkwater. Op maandag 21 oktober Zwerfdichten we in Brouwershaven. Voor iedereen met of zonder schrijfervaring van 8 tot 108 jaar.

Liever binnen schrijven? Kom dan naar één van de Schrijfcafé's in De Zeeuwse Hemel. Op dinsdagochtend 22 en maandagavond 28 oktober schrijven we rond het thema 'Vliegen'. We vliegen wat af in dit leven…en tegelijkertijd ontbreekt het ons aan vleugels. Toch? Maar wat als we wel zouden kunnen vliegen? Willen we dat? En wellicht kunnen we het nog hebben over het nieuwe modewoord 'vliegschaamte'. We schrijven deze maand onbekommerd tussen fantasie en realiteit en laten ons verrassen door het resultaat. Tijdens het Schrijfcafé schrijven we echt voor onszelf; voorlezen is zeker niet verplicht, maar mag altijd. Iedere deelnemer gaat naar huis met nieuwe inspiratie en een paar zelf geschreven gedichten. Info & aanmelding: www.studioonbekommerd.nl of 06-23863388

Meer berichten