Foto:

The Beggars zet de toon in d'Ouwe Smisse

The Beggars mogen dan een oude rot in het vak zijn, goed spelen kunnen de mannen zeker. Op zondag 27 oktober 14:30 uur speelt de band in d'Ouwe Smisse in Zonnemaire.

De band weet snel het ijs te breken en zet zo de toon voor het uitstapje van de Jazzclub. Tussen de oude, bekende, Ierse folkliederen door maken de bandleden regelmatig grapjes. Een gezellige middag enthousiast mee zingen, klappen en stampen.

The Beggar neemt je mee naar de rijke geschiedenis van Ierland en de bijbehorende drank en muziek; Whiskey & Folkmuziek!

"Een stevig stukje Ierse geschiedenis, geïllustreerd met haar mooie Ierse folkmuziek, whiskey en traditionele Irish sew en fish & chips de verhouding kan ook andersom zijn, maar zeker is dat het eindresultaat er in ging als goede Whiskey." Aldus, Evert. Kortom, een middag die je absoluut niet wil missen!

Bekende liederen als 'Whiskey In The Jar', 'Fields Of Athenry' passeren de revue. Snelle, vrolijke klassiekers worden afgewisseld met serieuzere, rustige songs en een aantal indrukwekkende banjosolo's. De muzikanten spelen nummers van de The Dubliner, denk aan de echte meezingers als 'The Wild Rover' en 'Molly Malone'. Uiteraard serveren we deze dag fantastische pubfood gerechten.

Met vriendelijke groet,


Evert van Dilst
d'Ouwe Smisse

Meer berichten