Foto: Pixabay

Mee praten over je buurt tijdens 'Thuis in uw dorpshuis'

Zeeuwland nodigt huurders van Burgh-Haamstede uit om over uw buurt te praten. Medewerkers zijn hiervoor op 19 november aanwezig tijdens de inloopochtend "Thuis in uw dorpshuis" van 10.00 uur tot 12.00 uur in dorpshuis De Schutse. Iedereen die iets van zijn buurt vindt, is van harte welkom! Een plezierige woonomgeving maak je samen. Zeeuwland vindt het belangrijk om hierover de verhalen van huurders te horen en samen te werken aan verbeteringen. Het gesprek vindt plaats in kleine groepjes. Enthousiaste vrijwilligers van de vliegende bewonerscommissie zijn aanwezig om dit in goede banen te leiden.
SMWO, gemeente Schouwen-Duiveland en woningcorporatie Zeeuwland zijn vorige maand gestart met "Thuis in je dorpshuis." Het is een proef van een jaar om ontmoeting, uitwisseling en voorlichting in de dorpshuizen te stimuleren. Wekelijks zijn mensen in vier dorpshuizen van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken. Regelmatig organiseren de partijen themabijeenkomsten waarbij bezoekers
informatie kunnen vergaren. Het programma is terug te vinden in de dorpshuizen in Bruinisse, Burgh-Haamstede, Renesse en Zonnemaire.

Meer berichten