Logo onseilandschouwen.nl


Pink is het thema van de J-Walk die 9 september start in Renesse.
Pink is het thema van de J-Walk die 9 september start in Renesse.

Wandel mee

  Bijeenkomst

Op zaterdag 9 september 2017 wordt voor de negende keer de J- Walk georganiseerd. De        J- Walk is een wandeltocht van 8 of 15 kilometer waarbij de inschrijvingsgelden volledig gedoneerd worden aan goede doelen. Ons hoofddoel is altijd het Koningin Wilhelmina Fonds ter bestrijding van en onderzoek naar kanker. Daarnaast wordt er jaarlijks een tweede goed doel gezocht. Dat is dit jaar Stichting Opkikker.

De wandeling voert u tijdens de 15 km tocht vanuit Renesse over het strand van Schouwen-Duiveland richting Haamstede en terug door het Vroongebied. De 8 km tocht gaat over de weg en verharde paden. De start en finish van beide routes is bij camping De Kempe te Renesse.
Tevens willen we dit jaar de hardlopers ook weer een kans geven mee te doen onder de noemer         J- Run. Het inschrijvingsgeld is € 20,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen €10,- als ze meelopen onder begeleiding van een betalende volwassene. De dresscode tijdens de J- Walk is PINK.

De start van de wandeling is om 10:00 uur (vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar) en naar verwachting zal er ca. 3 tot 4 uur over de 15 kilometer gelopen worden. Tijdens de beide wandelingen zijn er enkele stops waar een kleine versnapering voor u is geregeld. Extra water dient u zelf mee te nemen. Iedere loper krijgt een herinneringsattentie en bij de finish staat een eenvoudige lunch voor u klaar. Tijdens de tocht zijn geen honden toegestaan.

We hopen dat we weer veel enthousiaste wandelaars en hardlopers mogen verwelkomen tijdens deze achtste editie van de J- Walk. Hierdoor kunnen we hopelijk dan weer een heel mooi bedrag doneren aan het KWF en A Seal.
Nadere informatie vindt u op onze website. Hier kunt u zich nu al inschrijven voor deelname aan de J-Walk:

www.j-walk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox