In 'Voor wat het waard is' gaat Pieter Derks afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. FOTO: Merlijn Doomernik
In 'Voor wat het waard is' gaat Pieter Derks afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. FOTO: Merlijn Doomernik (Foto: Merlijn Doomernik)

Klinkend programma in Schouwen-Duiveland

  Cultuur

Vorige week vertelde Peter de Neef van Theaters aan Zee op deze plek over de afronding van het programma van volgend jaar. Peter licht hier een tipje van de sluier op.

zierikzee - "Wat we kúnnen verklappen, is dat alle genres goed zijn vertegenwoordigd en dat er zowel grote, bekende als relatief minder bekende namen in het programma voorkomen. Qua grote naam kan ik alvast cabaretier Pieter Derks noemen. Natuurlijk zijn wij er als kleine organisatie bijzonder trots op, dat Pieter voor de tweede keer naar Zierikzee komt. Zo'n cabaretier in je programma is natuurlijk geweldig!" In 'Voor wat het waard is' gaat Pieter Derks afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna merken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Meer berichten