Logo onseilandschouwen.nl


Eredivisie en topdivisie volleybal in Bruinisse

  Sport

Zaterdag 16 september vindt er in Sporthal de Vanger in Bruinisse een volleybal driekamp plaats op hoog niveau. De zaal is open vanaf 13.00 uur waarna om 14.00 uur de eerste wedstrijd start.

BRUINISSE - De drie deelnemende teams zijn actief in de Eredivisie: Peelpush uit Weert en in de Topdivisie: Oskam/Taurus uit Houten en Laudame/VCN uit Capelle aan den IJssel. Ze zullen de strijd aangaan om zo goed mogelijk voorbereid de nieuwe competitie in te gaan.

Het programma voor zaterdag 16 september:

13.00 zaal open
14.00 Peelpush         -         Oskam/Taurus
16.00 Laudame/VCN -         Oskam/Taurus
18.00 Laudame/VCN -         Peelpush

De driekamp is georganiseerd door Laudame/VCN dat het gehele weekend in Zeeland zal verblijven. In dat weekend zal het team niet alleen met volleybal bezig. Zo gaat het voltallige damesteam zaterdagochtend op de foto bij haar sponsor bruidsboutique Zee-Yes in Zierikzee. Daar zullen de dames de bruidsjurken passen waar de dames erg naar uit zien.

Daarnaast is dit het eerste evenement dat georganiseerd wordt bij Forza Schouwen-Duiveland omdat de vereniging komend seizoen 10 jaar bestaat. Verder in het jaar zal het nog vaker gevierd worden door nog meer activiteiten, maar dit driekamp is een mooie start.

Het is geen toeval dat de dames van Laudame/VCN voor Zeeland hebben gekozen. Het team heeft een directe Zeeuwse connectie: hoofdtrainer Ivo Munter en assistent trainer Ard Kramer hebben in Zeeland leren volleyballen, respectievelijk bij Kwiek (nu beter bekend als Forza Schouwen-Duiveland) en het voormalige Even Kijken uit Zuidzande. “Het is altijd weer leuk om in Zeeland terug te komen. We hopen dan ook dat de volleyballiefhebber het affiche interessant vinden om een bezoekje te komen brengen aan Bruinisse” aldus de enthousiaste trainer/coach Ivo Munter.

Op de Facebook pagina van VV Forza Schouwen-Duiveland is een evenement aangemaakt waar je op de hoogte kunt blijven van nieuwtjes, feiten en updates over het driekamp 16 september.

Locatie

Sporthal de Vanger
Molenstraat 52,
4311 ED Bruinisse

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox