Medailles voor turn(st)ers van Delta Sport

  Sport

Bij de regiokampioenschappen turnen heren is er drie keer een zilveren medaille gewonnen door de turners van GV Delta Sport. Tevens was het de eerste plaatsingswedstrijd voor kwartfinale NK.

ZIERIKZEE - In Goirle kwam Jur van der Wel (pupil 2e divisie) al tot twee keer tot een medaille met zilver voor de regiokampioenschap en tevens als 3e van Limburg,Brabant en Zeeland tot plaatsing in de kwartfinale NK. Chris Leenheer (pupil 1e div) en Stan de Looze (jeugd 2e div) pakte ook op de meerkamp met zes toestellen een zilveren plak. Sam Groothedde (pupil 2e div) werd 8e en Rik van Duin (3e div senior) eindigde bij de beste vijf. Voor Leenheer, Groothedde en De Looze zijn er nog voldoende kansen om in de 2e plaatsingswedstrijd door te stromen naar kwartfinale.

In Dinteloord was er voor de GV Delta Sport turnsters drie medailles bij de 1e plaatsingswedstrijd. Fleur Brockhus (6e div juniore) won op de vier toestellen sprong, brug, balk en vloer met 42.725 punten. Bij de pupil 1 D3 was Naomi an de Stel met drie punten voorsprong op nummer twee de beste turnster van de dag met 52.850 pnt. Haar clubgenoot Annegreet de Ronde pakte de bronzen medaille met 49.475 pnt. Voor Senne Groenendijk was er een mooie 7e plaats.

Meer berichten