Foto:

FC De Westhoek vindt nieuwe sponsoren

  Sport

BURGH-HAAMSTEDE - Het Dagelijks Bestuur van FC De Westhoek in het samenwerkingsverband met sv Renesse en sv DFS senioren zijn blij met de nieuwe sponsoren. Zowel Grand hotel Ter Duin en Bistro Le Maire, beiden uit Burgh Haamstede, zijn de verbintenis aan gegaan voor een periode van drie jaar en deze zal in gaan vanaf 1 juli 2019. Het betreft de sponsoring van het gehele kleding pakket voor de tweede en derde selectie. We gaan binnen de vereniging volop aan de slag om mooi kleding pakket samen te stellen waar de naam van de hoofdsponsoren mooi aanwezig zal zijn.

Grand Hotel Ter Duin is al jaren een bekend hotel en is ideaal om een weekend of een (mid)week weg te gaan naar Zeeland. Voor de ultieme ontspanning, en om lekker uit te waaien en tot rust te komen, is Grand Hotel Ter Duin de ideale accommodatie. Het hotel ligt op loopafstand van het strand. Het luxe hotel met 133 suites en vier appartementen kent verschillende faciliteiten: twee sauna's, een Turks stoombad, verwarmd zwembad en twee luxe zonnebanken. De kamers zijn modern, doch sfeervol ingericht en hebben een warme uitstraling. De general Manager Jelle Landman heeft samen met onze voorzitter de contracten getekend.
Lutijn Groeneveldt nam de honeurs waar voor Bistro Le Maire. Een sfeervolle Bistro waar je heerlijk kunt dineren, een smakelijke kaart die past bij zomer of winter, uitgebreide speelgelegenheid voor de kinderen, assortiment wijnen en bieren. Ook een ideale start of stop voor een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur die de Bistro omringt.

"FC De Westhoek combineert gezelligheid, sportiviteit en prestaties. Zowel binnen als buiten de lijnen. Zo'n tientallen sponsors hebben zich verbonden aan onze prachtige vereniging. We zijn daar als vereniging niet alleen blij mee, maar ook trots. Blij met de steun en gelukkig dat we nieuwe sponsoren mogen blijven verwelkomen, in allerlei gradaties. Dus Jelle en Lutijn ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze vereniging en het mede continueren van een stukje leefbaarheid van onze dorp gemeenschap. Vanaf seizoen 2019-2020 schrijven wij weer een vierde senioren elftal in en daar hebben we helaas nog geen sponsor voor. Mocht u interesse hebben neem dan snel contact op met onze voorzitter Theo Grefkens. Alle gegevens zijn te vinden in onze contactenlijst op de website van FC De Westhoek."

Meer berichten