Logo onseilandschouwen.nl


Procoacher leert je talent in te zetten in plaats van je belemmering.

  Zakelijk

Sinds eind augustus werkt Procoacher Joyce van der Pauw ook op Schouwen Duivenland. "Ik ben gestart met Procoacher omdat ik merk dat het coachen van collega's een positief effect heeft op persoonlijk en professioneel vlak".

Op vraag van leidinggevenden of op eigen verzoek van de collega heeft Joyce regelmatig directe collega's gecoacht. Daarbij merkte ze dat door de praktische en doelgerichte manier van werken de belemmeringen minder groot werden en de positieve eigenschappen meer naar de voorgrond kwamen. "Mensen helpen bewust te worden is mijn passie. Dit doe ik op school met de "puber" leerlingen maar meer nog als professionele NLP post master coach met collega's, door middel van één op één gesprekken of trainingen die ik voor het Onderwijs verzorg. Het combineren van wetenschappelijke feiten over amplitie en stress intrigeren mij en dagen mij uit om dit aan de man te brengen" aldus Van der Pauw.

De eerste training van Procoacher start zaterdag 23 september van 9.00 uur tot 16.30 uur in De Driehoek, Kerkhof 8 in Zierikzee. Training is inclusief koffie/thee, een syllabus en certificaat en de prijs is 92,50 euro.

www.procoacher.nl

Rachel van Westen
Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox