Heide van de Velde start op maandag 3 september een groepstraject in Bruinisse. FOTO: Anja Dorst Fotografie
Heide van de Velde start op maandag 3 september een groepstraject in Bruinisse. FOTO: Anja Dorst Fotografie (Anja Dorst Fotografie)

Afvallen zonder dieet?

  Zakelijk

Wil je alles kunnen eten, gewoon normaal doen en het jezelf lekker makkelijk maken. Wil je genieten zonder schuldgevoel, nee leren zeggen, afvallen, meer energie? Leren luisteren naar je lichaam? Wil jij denken in mogelijkheden?

Mijn naam is Heidy van de Velde en ik wil je graag helpen door te kijken naar je eet en leefpatroon en samen met jou een nieuw patroon creëren wat bij jouw leven past. Daardoor krijg je een blijvend slanker en gezonder lijf en een gelukkiger leven! Op maandag 3 september start ik een groepstraject in Bruinisse. Super van een groep is dat je naast de motivatie van mij, ook elkaar motiveert en inspireert.

Herkenning in verhalen, gevoelens, dezelfde gewoontes en valkuilen of juist leren hoe iemand anders daarmee om gaat. Iedereen heeft een doel, maar je werkt daar op je eigen manier naar toe. Elke maandagavond gaan we samen een uurtje wandelen en een uur bespreken we elke week een thema tijdens de bijeenkomst. De maandagavond is van 19.00 tot en met 21.00 uur. De donderdagavond gaan we ook een uur met elkaar wandelen. Naast dat wandelen heel goed is voor je lichaam en veel voordelen heeft voor je hele gezondheid kunnen we tijdens het wandelen ook verschillende vragen beantwoorden of resultaten en nieuwe leuke gewoontes met elkaar vieren. Deze avond is van 19.30 tot en met 20.30 uur. Dit groepstraject duurt tien weken, waarvan we dus elke week drie uur contact met elkaar hebben. Kosten voor dit groepstraject zijn 297 euro per persoon. Wat je ook krijgt van mij is een persoonlijk voedingsschema op maat. Je vult een paar dagen een eetdagboek in en geeft antwoord op een paar vragen, zodat ik een idee krijg hoe je nu eet en wat je lekker vindt en wat juist niet. Daarna maak ik een voedingsschema voor je. Wil je geen calorieën tellen? Leren het makkelijk maken voor jezelf? Sterker worden in keuzes maken? Je bewust worden, waarom je eet en doet wat je doet? Wil je denken in mogelijkheden, aan je mindset werken en daardoor positiever in het leven staan. Wil je weer trots en happy zijn en lekker genieten? En wil je de resultaten elke week met meerdere mensen vieren! Wil je mij tien weken als coach?

Wil je je aanmelden of heb je een vraag, stuur een berichtje via Facebook of Instagram of mail naar info@healthybyheidy.nl of kijk op www.healthybyheidy.nl

 

Meer berichten