Diana Erades van Inner Food adviseert en begeleidt mensen die gezonder willen eten en meer willen gaan bewegen, om zo hun doel te bereiken. FOTO: PR
Diana Erades van Inner Food adviseert en begeleidt mensen die gezonder willen eten en meer willen gaan bewegen, om zo hun doel te bereiken. FOTO: PR (Foto: )

Leef de perfecte leefstijl met Inner Food

  Zakelijk

Een nieuw jaar, mét goede voornemens is aangebroken. Gezonder eten, meer bewegen, controle krijgen over je gewicht.

Diana Erades van Inner Food adviseert en begeleidt mensen in deze leefstijl, om zo hun doel te bereiken. "Het perfecte dieet bestaat niet, de perfecte leefstijl wel," vertelt Diana Erades. "Doordat ik twee jaar geleden bij Zonvitaris ging werken, ging ik me meer verdiepen in gezondheid. Door studies te volgen ontdekte ik dat voeding vaak gezien wordt als vulling in plaats van als bouwstof. Door deze leer in mijn eigen leefstijl toe te passen kreeg ik automatisch controle over mijn gewicht en een hoger energieniveau.
De kennis die ik heb opgedaan wil ik overdragen aan anderen, vandaar dat ik 'Inner Food' begonnen ben. Ik begeleid cliënten in voedingsadvies en gewichtsmanagement. Dat doe ik volgens de richtlijnen van de orthomoleculaire geneeskunde en met behulp van een speciaal door 'Inner Food' ontwikkeld voedingssupplement, de Amino Body Control. Binnen 14 dagen merken ze al verandering. Middels persoonlijke begeleiding kan ik de resultaten monitoren. Voor informatie of een vrijblijvende intake kunnen mensen mij contacteren."
06 – 51157968

info@innerfood.nl

Meer berichten