Nieuw restaurant aan de Grevelingendam

  Zakelijk

Vanaf vandaag het weekend van 13 en 14 april opent PUURR haar deuren voor de liefhebbers van lekker eten en drinken een prettige ambiance aan en op het Grevelingenmeer. In het voormalige pand van strandpaviljoen Meerzicht, direct gelegen aan strandweg 4 in Bruinisse verrijst PUURR.

Op deze iconische locatie met grote zwemplas, vele watersport mogelijkheden en restaurant met ruim buitenterras kunnen gasten genieten van PUURR.

Het concept is bedacht door Richard Knöps. Chef-kok Richard werkte in de keuken bij restaurant de Librije***. Nu starten Richard Knöps en Kim Boer een nieuw avontuur. Zij willen een plek creëren die toegankelijk is voor iedereen. Een plek waar je dag in dag uit kunt genieten van het Grevelingenmeer en echt lekker eten; pure en eerlijke gerechten; passend bij het seizoen en bij voorkeur afkomstig uit Zeeland. "Met volle, authentieke smaken, een stoere presentatie en herkenbare producten, willen we een brede doelgroep aantrekken die kwaliteit weten te waarderen." Kom kijken bij dit restaurant en maak kennis met de smaakvolle menu- en drankenkaart.

PUURR, een uitnodigende plek

Zilte lucht, zandplaten en land- en kustvogels. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen. En daar middenin ligt PUURR.

PUURR is een bijzonder concept op een uitnodigende, levendige en vooral unieke plek op "de Dam" direct aan het Grevelingenmeer. PUURR staat voor echt, eerlijk, zuiver, authentiek, natuurlijk. En is omringd door water, bossen, fietspaden en recreatieterreinen.
Dé plek om te komen genieten!

Er zijn ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten. Voor beginnende surfers en kinderen is PUURR de ideale plek omdat het water ondiep begint. Daarnaast kun je de hele dag relaxen en genieten van het zwemstrand.

En als je dan hebt genoten van het recreatiegebied, verkoeling zoekt in de zomer of lekker bent uitgewaaid, dan loop je binnen bij Restaurant PUURR.

Bewonder op het terras het geweldige, weidse uitzicht over het water. Voel het zachte briesje in je haar en geniet van een vers kopje koffie met heerlijk huisgemaakt gebak, een smakelijke lunch, een frisse borrel op ons terras of een verrassend diner. Proef de eerlijke en pure gerechten die op een klassieke en ambachtelijke manier bereid worden door de keuken.

Pure gerechten met een ode aan Zeeland en het seizoen

De menukaart van PUURR staat bol van de pure en eerlijke gerechten samengesteld uit verse ingrediënten van het seizoen, die op verantwoorde wijze geproduceerd zijn. En bij voorkeur producten afkomstig uit Zeeland. Ambachtelijk bereid in onze eigen keuken.

Bij PUURR geniet je van een lokaal gebrouwen biertje uit de buurt of kom je speciaal voor de biologische Geitenkaassalade met kaas van Geitenboerderij de Mekkerstee. Saté Meerzicht was het favoriete gerecht van vele gasten die het voormalige paviljoen Meerzicht bezochten, het gerecht staat dit jaar wederom op de kaart, uiteraard wel als 2.0 versie.

PUURR voert elk seizoen een nieuwe menukaart. Het seizoen geldt als uitgangspunt en een belangrijke rol voor alles wat op het land, in de lucht en in de zee leeft. De menukaart wordt aangevuld met wisselende dagspecials, zoals verse vis en vlees. De smakelijke gerechten worden begeleid met mooie wijnen of bieren van ambachtelijke brouwerijen.

Tevens biedt PUURR straks een selectie aan ingelegde, ingemaakte en geconserveerde groenten en fruit. "Niet alleen om de traditie van inleggen hoog te houden, maar ook om optimaal gebruik te maken van wat het seizoen te bieden heeft."

Events & partijen

PUURR is een bijzondere plek waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot 1000 gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij.

Zelf zal PUURR in de toekomst ook met regelmaat speciale diners en feesten organiseren.
Informatie is te vinden op de facebook pagina

Meer berichten