Foto:

Nieuwe Bloemensuper in Burgh-Haamstede

  Zakelijk

Aanstaande vrijdag 19 april opent Bloemensuper Haamstede haar deuren. In de nieuwe bloemenzaak aan de Ring 14, waar eerst drogisterij DA zat, komt ook een outlet van de nabijgelegen kledingwinkel Boulevard. Iris Bom (foto) gaat de zaak draaien

Burgh-Haamstede - De opening betekent een vierde Bloemensuper in de omgeving. Stephanie Ouwens en haar man Fabian begonnen een aantal jaar geleden Bloemensuper in Ouddorp, Scharendijke (bij supermarkt Plus) en Zierikzee. Laatstgenoemde winkel is vorig jaar overgedaan aan Iris Bom, die ook de nieuwe zaak in Haamstede doet.

"Wij zijn harstikke blij, er komt een vierde Bloemensuper bij. Na het vinden van een goede locatie willen wij 19 april van start gaan", aldus Iris. "Online breidt Bloemensuper ook uit door zich aan te sluiten bij Topbloemen. Omdat wij zelf naar de veiling gaan voor de inkoop van de vier winkels, kunnen wij de prijzen scherp houden. Naast bloemen hebben wij een mooie collectie glaswerk, potten en decoratie in de winkel staan. En een prachtige outlet van kledingwinkel Boulevard."

Meer berichten