In 2017 startte Annegreet van der Weele haar eigen bedrijf met de naam Seven Lifestyle.
In 2017 startte Annegreet van der Weele haar eigen bedrijf met de naam Seven Lifestyle. (Foto: )

Buiten sporten met dikke buiken

  Zakelijk

ZIERIKZEE - Een actieve les in de buitenlucht speciaal voor vrouwen die verantwoord willen sporten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Seven Lifestyle start op zaterdag 15 juni met de eerste les van het PowerMama trainingsprogramma in Zierikzee.
In 2017 startte Annegreet van der Weele haar eigen bedrijf met de naam Seven Lifestyle. "Het is mijn droom om kennis en passie voor gezondheid te delen en mensen te helpen naar een gezondere leefstijl." Nu er in haar omgeving steeds meer vrouwen zwanger of net bevallen zijn, wil ze zich concentreren op deze doelgroep. Annegreet is gecertificeerd personal trainer met een specialisatie in zwangerschap. "Er is weinig sportief aanbod speciaal voor zwangeren en net bevallen vrouwen", vertelt Annegreet. "Het is belangrijk om bij deze vrouwen extra aandacht te hebben voor een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren."

Het PowerMama trainingsprogramma wordt aangeboden in drie smaakjes. PowerMama Outdoor is speciaal voor zwangeren en pas bevallen moeders. In een training van acht weken werken vrouwen aan hun core, bekkenbodem, balans en kracht. Daarnaast is er het trainingsprogramma PowerMama Lifestyle. Seven Lifestyle helpt hierbij vrouwen om in twaalf weken een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Er is wekelijks een sportles en een uitdagende challenge. "Deze training is voor alle drukke moeders die toch fit willen blijven en niet speciaal voor zwangeren en net bevallen vrouwen", vertelt Annegreet. Ten slotte is er PowerMama Personal Training waarbij er individueel een plan op maat gemaakt wordt om op eigen niveau persoonlijke doelen te behalen.
De trainingsprogramma's zijn gericht op sporten in de buitenlucht. Annegreet: "Je krijgt meer energie van buiten sporten en je begint je weekend gelijk goed. Ik werk met kleine groepen van maximaal acht dames zodat er veel persoonlijke aandacht is." De eerste cursusdag is op zaterdag 15 juni 2019 bij Kaaskenswater, verzamelen bij de parkeerplaats aan de Banniklaan in Zierikzee. "Kaaskenswater is het perfecte décor voor deze trainingen. Goed bereikbaar en groen, zeker in deze tijd van het jaar!" PowerMama Outdoor start om 9.00 uur, kosten zijn 97 euro voor acht lessen. PowerMama Lifestyle start om 10.00 uur en kost 225 euro voor een twaalf weken durend coachingsprogramma.

Aanmelden en meer informatie: www.seven-lifestyle.com/powermama

Meer berichten