Foto: PR

ABN AMRO kantoor in Zierikzee gaat sluiten

  Zakelijk

Het ABN AMRO kantoor in Zierikzee aan het Havenpark 7 sluit per 13 september 2019. Dit komt omdat steeds minder klanten het kantoor bezoeken en vaker hun bankzaken online regelen. Ook groeit de populariteit van Beeldbankieren, een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken. Bovendien kunnen klanten met al hun vragen terecht bij ABN AMRO medewerkers via 0900 0024.

ZIERIKZEE - De medewerkers van het kantoor in Zierikzee werken voortaan in een ander ABN AMRO kantoor. Het pand in Zierikzee wordt verkocht. Klanten van het kantoor in Zierikzee ontvangen een uitnodiging om in één van de andere vestigingen van ABN AMRO ondersteuning bij het online bankieren te krijgen. Oudere en minder mobiele klanten die extra ondersteuning nodig hebben kunnen terecht bij de financiële zorgcoach. Die helpt onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren. Bovendien kan de financiële zorgcoach helpen op momenten dat oudere en minder mobiele klanten behoefte hebben aan ondersteuning bij het nemen en praktisch organiseren van financiële beslissingen. Dat is bijvoorbeeld bij het op orde brengen van rekeningen of advies tegen financieel misbruik. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Zierikzee en omgeving is te bereiken via het algemene nummer van ABN AMRO.

ABN AMRO investeert de komende tijd in verdere optimalisatie van de online dienstverlening, zoals Beeldbankieren. De bank ervaart dat klanten van alle leeftijden het prettig vinden om via een online videoverbinding waar en wanneer zij het wensen een persoonlijk adviesgesprek met een expert van ABN AMRO te voeren. Voor een hypotheekgesprek kiest bijvoorbeeld 60 procent van de klanten al voor Beeldbankieren. De bank verwacht dat het aantal adviesgesprekken via Beeldbankieren de komende jaren verder toeneemt.

Meer berichten