Foto:

Vic Installatie houdt cursus 'Bewust stoken van houtkachels'

  Zakelijk

ZIERIKZEE - Het stookseizoen gaat van start. Wilt u nog meer plezier uit uw (toekomstige) houtkachel halen en daarnaast flink besparen op uw stookkosten? Of bent u van plan om een houtkachel aan te schaffen en wilt u weten hoe u optimaal gebruik maakt van uw haard? Schrijf u dan in voor de gratis stookcursus!

Ook dit najaar organiseert Vic Installatie weer stookcursussen "Bewust houtkachels stoken".

Josip Jajcevic, eigenaar Vic Installatie, is erkend installateur Duurzame Energie, lid van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche én houtstook-expert. Tijdens de cursus leert hij u hoe u een houtkachel het meest efficiënt én zo milieuvriendelijk mogelijk kunt stoken. Goed stoken levert een hoger rendement van uw haard op en daarmee een besparing op uw stookkosten. U krijgt een uitgebreide uitleg over het nieuwe stoken. Waarom is het belangrijk? En hoe kun je zelf aan de slag met Het nieuwe stoken? We leggen graag uit hoe je optimaal gebruik maakt van je houthaard. Dit aan de hand van de factoren die van invloed zijn op houtstoken als ook hoe je schoon, zuinig en efficiënt stookt.

Omdat we persoonlijke aandacht en het geven van een goede uitleg belangrijk vinden geven we de trainingen in kleine groepen onder het genot van een lekker kopje koffie.

Lijkt het u interessant om deze stookcursus bij te wonen, meld u dan snel aan. De stookcursussen zullen worden gehouden in de showroom Vic Haarden en Kachels aan de Vissersdijk 40 te Zierikzee.

Aanmelden kan via e-mail: info@vicinstallatie.nl of via het contactformulier op de website:www.vicinstallatie.nl

Meer berichten