Op zaterdag 23 november opent Primera een gloednieuwe winkel in Renesse. FOTO: PR
Op zaterdag 23 november opent Primera een gloednieuwe winkel in Renesse. FOTO: PR (Foto: )

Eerste Schouwse Primera opent deuren in Renesse

  Zakelijk

Op zaterdag 23 november opent Primera een gloednieuwe winkel in Renesse. Deze vindt u aan de Zeeanemoonweg, tegenover het dorpshuis, waar de afgelopen twee weken hard gewerkt is om de winkel komende zaterdag om 10.00 uur te kunnen openen.

RENESSE - Primera is een landelijke coöperatieve winkelketen met meer dan 500 vestigingen. Deze winkels worden gerund lokale zelfstandige ondernemers. Zo is de Primera in Renesse eigendom van het ondernemersechtpaar Thieu en Suzanne Pepels. Dit zijn geen onbekende in Renesse. Zij zijn namelijk al jaren het vertrouwde gezicht van de Jumbo supermarkt.

Met de komst van Primera naar Renesse krijgen klanten een nog completer winkelaanbod in het dorp. Klanten kunnen er terecht voor onder meer wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, kantoorartikelen, leuke cadeauartikelen en nog veel meer.

Het PostNL punt dat nu nog in de Jumbo supermarkt te vinden is, zal verplaatst worden naar de nieuwe Primera, die zeven dagen per week geopend zal zijn. Maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. En op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten